Minfull manifestation

Workshopouder & kind meditatie

€29,95

Kom jij ook?

Beschrijving

Zelf elke dag mediteren is voor sommige een opgave en voor andere vanzelfsprekend. Mediteren met je kind is een ander verhaal. Het is voor kinderen vaak lastig om hun concentratie en focus te behouden. Voor onze kids is het een beetje gek, stil zitten, mond dicht, ze zouden bijna een allergische reactie krijgen bij de gedachte ;-). Tenminste dat was voor mijn zoon Jeevan in eerste instantie wel zo. Ook nu kan ik eerlijk bekennen dat hij daar ook niet altijd aan toe is. Wel merk ik dat Jeevan de ademhalingsoefeningen en meditaties die hij geleerd heeft fijn vind als hij niet lekker is of als we van een drukke verjaardag komen.

 

Na de laatste workshop mediteren zei Jeevan “mama ik wil ook mee” . Nou dat houdt die niet vol mediteren met volwassenen. Maar hoe leuk is het om samen met andere ouders en kinderen te mediteren? Yes! We gaan dit gewoon doen. Doen jullie mee?

 

We gaan in deze workshop verschillende ademhalingsoefeningen doen, leuke oefeningen voor de kids om hun concentratievermogen te verhogen, oefeningen om je energie af te sluiten van anderen en kort durende meditaties. Het is een workshop waarbij je samen met je kind gaat ontspannen. Afhankelijk van de groep zal de workshop zijn vorm krijgen, zo is elke workshop uniek en afgestemd op de groep.

 

Elke aanmelding is voor 1 ouder en 1 kind. (Je hoeft je kind niet apart aan te melden)

 

Voor wie?:

Voor elke ouder en kind vanaf 6 jaar. Is je kind jonger en denk je dat hij prima mee kan, overleg het even.

 

Duur:

1,5 uur

 

Locatie:

Eusebius buitensingel 9

6828 HT Arnhem

 

LET OP ER ZIJN MAAR 5 AANMELDINGSPLEKKEN

 

Kom jij ook?

 

Wij zien er naar uit jou te ontmoeten!