Copaiba

 57,67

Beschrijving

Copaiba

Copaiba essentiële olie is afkomstig van een geurige tropische boom uit Zuid-Amerika. Sinds de 16e eeuw wordt de essentiële olie gebruikt in de traditionele gezondheidspraktijken van de oorspronkelijke inwoners van Noord- en Noordoost-Brazilië. De olie wordt veel gebruikt in cosmetische producten zoals zepen, crèmes, lotions en parfums om het vermogen de huid te kunnen verzachten. Breng aan op de huid in combinatie met een draagolie of een moisturizer voor het gezicht om een gezond uitziende huid te ondersteunen.

Voornaamste voordelen

Beschouwd als een van de meest nuttige essentiële oliën met talloze toepassingen en voordelen.
Copaiba olie kent vele toepassingen en is geschikt om op de huid aan te brengen.
Kan worden gecombineerd met een dragerolie of een moisturiser voor het gezicht voor een gezonde uitstraling.

Toepassingen

Voeg copaiba toe aan je moisturizer om een gezond uitziende huid te bevorderen.
Breng na een inspannende activiteit copaiba met gefractioneerde kokosolie aan op de benen voor een verzachtende massage.
Gebruik de olie in een aroma diffuser voor een heerlijke geur thuis.

Gebruiksaanwijzing


Op de huid: meng voor massage 5 druppels met 10 ml dragerolie.
Voor gebruik in bad: voeg je 5 druppels toe aan 5 ml dragerolie.
Voor parfumering: meng 1 druppel met 10 druppels dragerolie.
Uitsluitend voor gebruik op de huid.

Voorzichtig

Mogelijke gevoelige reactie van de huid. Buiten bereik van kinderen bewaren. Raadpleeg je arts als je zwanger bent of onder behandeling bent. Vermijd contact met de ogen, binnenkant van de oren en gevoelige gebieden.

Extra informatie

ML

15

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Copaiba” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *