mindfull manifestation

Power Cirkel

Kom jij ook?

Beschrijving

Een reis van zelfontdekking en verbinding. In onze cirkel komen vrouwen samen om te groeien, te delen en zich te verbinden met hun innerlijke kracht. Onze bijeenkomsten zijn een veilige haven waar je vrij bent om jezelf te zijn, te leren, en te ontdekken. We creëren een omgeving van steun en begrip, waarin elke vrouw de ruimte krijgt om te bloeien.
Elke bijeenkomst focust op een specifiek thema dat centraal staat in onze levens. We duiken diep in persoonlijke ervaringen, delen onze verhalen en lessen, en leren van elkaar. 


Elke keer maken we een reis naar binnen. Je leert je chakra’s te openen en eventuele blokkkades vrij te maken. Dit doen we door meditatie, sound healing, reiki en ademhaling. 
Door meditatie vinden we innerlijke rust en verbinding. We omarmen de kracht van natuurlijke elementen zoals essentiële oliën en edelstenen, die ons ondersteunen in onze reis.


Met de iTovi, de bio resonantie kijken we welke essentiële oliën bij ons passen op dat moment en in het thema. Deze oliën zullen we gebruiken in combinatie met edelstenen die passen bij het thema.  

 

Duur :

2 uur


Locatie:

Eusebiusbuitensingel 9

6828 HT Arnhem


Thema en data:
21 mei: Zelfliefde
4 juni:  Grenzen stellen
18 juni: Hormonen
2 juli: HSP

 

 

Maximaal 6 deelnemers. Bij 3 of meer deelnemers gaat de avond door. 

 

Je kunt je per thema inschrijven. 

 

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten

 

€49,95
Francisca Meijer
Fijne energie en erg gezellig.
Lees verder
Fijne energie en erg gezellig. Ook erg fijn dat ze het in begrijpbare taal uitlegt. Ze denkt echt met je mee. Heel erg fijn. ❤️🙏✨
Jacqueline
Interessante en leuke workshop
Lees verder
Interessante en leuke workshop. Goede uitleg over de oliën en het gebruik daarvan. Gezellig ontvangst en begeleiding. En ook nog eens met een zelf samengestelde roller naar huis. Voor herhaling vatbaar.
Heidi Hoppenbrouwer
Aanrader voor iedereen
Lees verder
Positieve ervaringen met oliën en meditatie workshops. Je leert er veel. Brenda vertelt duidelijk en vraagt ook wat alles met je doet. Hoe je het ervaart. Fijne ruimte met een mooie sfeer.
Femmie van Gent
Femmie van Gent
Zeker de moeite waard
Lees verder
Wat een leuke workshop over essentiële olie. Gastvrij ontvangen en duidelijke uitleg over de verschillende olie van Doterra. Een aanbeveling voor iedereen die zich iets meer wil gaan verdiepen in de toepassingen van de aroma's Bedankt Brenda voor de gezellige ochtend
Damayanti van der Velden
Damayanti van der Velden
Wat was dit interessant!
Lees verder
Wat was dit interessant! Dat 1 druppeltje olie al zoveel voor je lijf kan doen! Ik bleef maar alle tips opschrijven...En daarna in de community gekeken, waar nog meer leuke ideeën stonden. Ook leuk om de olie te combineren met edelsteentjes. Zo maakten we onze eigen, persoonlijke roller, afgestemd op onze wensen en rekening houdend met ons sterrenbeeld. Ik ga me hier zeker verder in verdiepen!
Vorige
Volgende

The Community!

Dit is een groep met gelijk gestemde.
Een groep die er van houdt om producten uit de natuur te gebruiken.
Een groep die zich met de kracht uit de natuur zich dichter bij zich zelf voelt.
Een groep die steeds meer van zich zelf ontdekt en die steeds meer hun ware potentieel gaat volgen.

Ben jij ook toe aan die groep gelijkgestemde? Die groep die misschien net iets anders is?

In mijn workshop ontmoet ik Hoog gevoelige mensen, mensen met ADHD of een familie lid met ADHD, mensen met autisme, of een familie lid of naaste met autisme, mensen met ADD of een familie lid met ADD.

Mensen met chronische pijnklachten, mensen met een burn-out, mensen die uit hun burn-out stappen of eruit gestapt zijn.

Er zijn mensen die uit een narcistische relatie komen. Er zijn mensen die zich zelf zoveel jaren hebben weg gecijferd, voor hun is het tijd om zich zelf te laten stralen.

Het is divers. We hebben iets gemeen. We zijn opzoek naar de beste versie van ons zelf. Ons ware potentieel, wie zijn we, wie mogen we zijn, wie willen we zijn. Wat willen wij.
Wat wil jij? Wat is jouw verlangen.

Het is thuis komen, we delen onze ervaringen. We kunnen ons zelf zijn. Wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen. Je mag er zijn. Wees jezelf en kom even thuis!