Brenda en Jeevan

Ik ben Brenda Selman, 39 jaar  het gezicht achter ByJeevan.

Ik woon samen met manlief, mijn zoon Jeevan en onze hond Boemer in Arnhem. 

Ik ben geadopteerd en opgeroeid in Renkum, een klein dorpje. Een narcistische moeder als uitdaging in mijn leven maar wat mij later veel kracht en ontwikkeling opleverde. 

 

Ik ben een echte HSP (hooggevoelig) persoon, daarnaast helderwetend, voelend en hoogbegaafd. Ergens weet je altijd al dat je net een tikkeltje anders bent. Toen ik begin 20 was ontdekte ik dat je dit dan HSP noemt. 

Dit leidde mij tot een spirituele ontdekkingstocht om de ultieme versie van mijzelf te ontplooien. 
Na mijn burn-out zette ik mij zelf op nummer 1 . Meditatie en zelfreflectie werden mijn gereedschap voor persoonlijke groei en zelfwaardering. Ik heb een breed scala aan cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder Aromatherapie, Meditatiebegeleiding, Life Coaching, Mediumschap, en het leren manifesteren. De schatkist aan kennis die ik heb vergaard, deel ik met liefde met anderen.

 

Toen essentiële oliën op mijn pad kwamen was ik aanvankelijk sceptisch, maar na de geboorte van Jeevan en het zien van de rustgevende werking van lavendelolie op hem, begon ik de mogelijkheden ervan te verkennen. Naarmate ik meer oliën probeerde, ontdekte ik hun verrassende effecten tegen kwalen als gewrichtspijn, jeuk en psoriasis. Wow, dit werkte echt.

 

Tegenwoordig zijn de essentiële oliën mijn eerste hulp pakket bij ongemakken. Mijn ervaringen deel ik in mijn workshops en pas ik toe in mijn consulten. Ik kom zulke leuke mensen tegen en mooie ervaringen, wat een echte inspiratiebron voor me is en mij veel voldoening geeft. Zo is er iemand die haar konijn heeft kunnen helpen met ademhalingsproblemen, iemand anders met chronische pijn heeft het aantal pijnstillers kunnen verminderen. De kracht uit zo een klein flesje wordt voor mij elke keer weer opnieuw bewezen. 

 

Als coach streef ik ernaar om je te leiden naar een leven vol kracht en energie. Door aromatherapie te integreren in onze sessies, ondersteun ik je met de pure kracht van de natuur. Met een stevige achtergrond in HR en mijn ervaring als life coach en aromatherapeut, kan ik me snel verplaatsen in jouw situatie en werk ik intuïtief naar concrete resultaten toe. Samen zetten we stappen op weg naar jouw persoonlijke groei en transformatie.