starten met essentiële oliën

Stap in de magische wereld van essentiële oliën en ontdek de kracht van de natuur!

starten met essentiële oliën
 
🌸 Wil je de basis van essentiële oliën leren?
🌸 Ben je opzoek naar een natuurlijke manier van leven?
🌸 Ben je klaar om jouw leven een gezonde boost te geven?
🌸 Wil je geen chemische en synthetische stoffen meer in jouw lichaam?
🌸 Wil je jouw fysieke en mentale gezondheid optimaal ondersteunen?

Ben jij klaar voor een natuurlijke ondersteuning?

 

Wil jij jouw leven op een natuurlijke manier ondersteunen? Dan is deze ‘online cursus starten met essentiële oliën’ voor jou!

We nemen een paracetamol als we hoofdpijn hebben of een Rennie bij maagzuur. Daarmee haal je de fysieke klacht tijdelijk weg, maar los je de blokkade niet op.

Essentiële oliën werken daarentegen verhelpen de problemen op een natuurlijke manier.

Gun jezelf dat stukje kracht uit de natuur.

vervolg workshop essentiële oliën

Leef je krachtigste leven met essentiële oliën

doterra essentiele olien

 

Deze cursus neemt je mee naar de basis van essentiële oliën, zodat jij optimaal kunt profiteren van hun vele voordelen. Leer wat essentiële oliën precies zijn en hoe ze werken. Ontdek hun werking en hoe ze een positieve invloed kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn.

Essentiële oliën zijn niet alleen geweldig voor je algehele gezondheid. Leer hoe je ze kunt gebruiken in je dagelijks leven om je welzijn & gezondheid te ondersteunen.

Tijdens de cursus behandelen we ook belangrijke onderwerpen zoals contra-indicaties en waarom je essentiële oliën zou moeten gebruiken. Leer hoe je de juiste olie op het juiste moment kunt kiezen en ontdek zelfs hoe essentiële oliën kunnen worden gekoppeld aan je horoscoop en edelstenen voor een nog diepere energetische werking.

Daarnaast leer je hoe je je eigen rollerblends kunt maken, zodat je essentiële oliën kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Ontdek verschillende rollerblend recepten die je kunt gebruiken voor ontspanning, energie, focus en nog veel meer!

Tijdens deze cursus maken we gebruik van de 3 meest gebruikte essentiële oliën, lavendel, pepermunt en lemon. Deze 3 verschillende oliën hebben maar liefst 28 verschillende toepassingen. Deze staan beschreven in ons blog ”De 3 meest gebruikte oliën”.
We raden je aan om samen met deze cursus de “Introductiekit” aan te schaffen. Dit zijn lavendel, pepermunt en lemon in 5ml flesjes, ideaal om mee te starten.

Aromatherapie is geen modeverschijnsel. Het is iets wat al heel lang bestaat, want het is de kracht van de natuur.

Stap in deze betoverende wereld van essentiële oliën en leef je krachtigste leven. Schrijf je nu in voor de cursus en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze natuurlijke schatten.

Inhoud van de cursus

🌸 Introductie

🌸 Wat zijn essentiële oliën?

🌸 Hoe werken essentiële oliën?

🌸 Op welke gebieden kun je ze toepassen?

🌸 Hoe kun je ze toepassen?

🌸 Contra-indicaties

🌸 Waarom zou je essentiële oliën gebruiken?

🌸 De 3 meest gebruikte essentiële oliën

🌸 Horoscoop en essentiële oliën

🌸 Edelstenen en essentiële oliën

🌸 Rollerblends

🌸 Diffuserblends

🌸 Extra

€49,95

Waarom deze online cursus?

Deze online cursus is ontstaan na alle basisworkshops die ik heb gegeven om te starten met essentiële oliën. Het enthousiasme van al mijn cursisten tijdens mijn workshops heeft mij geïnspireerd om deze online cursus te maken en alle klantvragen die ik tijdens deze workshops heb ontvangen heb ik hier dan ook in verwerkt. Mijn kennis als aromatherapeut draag ik graag aan jullie over. 

Met deze online cursus heb jij de ideaal uitgangspunt om te starten met essentiële oliën. Ik raad je aan om tevens de introductie kit aan te schaffen. Deze bevat 5ml, lavendel, pepermunt en lemon, ideaal om mee te starten.

Deze online cursus kun jij op jouw eigen tempo volgen. Het bestaat uit 10 modules met daarin een mix van video’s en losse pagina’s met uitleg. Je kunt de online cursus op je telefoon of op je pc volgen. 
Wacht niet langer en stap in de magische wereld van essentiële oliën. 

Online community

Inmiddels hebben we een leuke online community met gelijkgestemden. In de community leer je nóg meer over essentiële oliën en hoe jij ze kunt toepassen in jouw dagelijks leven. We houden regelmatig een challenge, actie óf een livesessie waar je al je vragen kunt stellen. Bij aankoop van deze online cursus krijg jij gratis & levenslang toegang tot mijn online community.

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten!