Start Jouw Online Cursus met essentiële oliën

Deze cursus neemt je mee naar de basis van essentiële oliën, zodat jij optimaal kunt profiteren van de voordelen. Leer wat essentiële oliën precies zijn en hoe ze werken. Ontdek hun werking en hoe ze een positieve invloed kunnen hebben op je fysieke en mentale welzijn.

Wat ga ik jou leren?

Waarom deze online cursus

Aromatherapie is geen modeverschijnsel. Het is iets wat al heel lang bestaat, want het is de kracht van de natuur.

We nemen een paracetamol als we hoofdpijn hebben of een Rennie bij maagzuur. Daarmee haal je de fysieke klacht tijdelijk weg, maar los je de kern van het probleem niet op.

Essentiële oliën pakken de bron van je klachten aan en lost de blokkades op.

Laat essentiële oliën ook jouw leven en welzijn positief beïnvloeden. Ze werken voor emotionele klachten, fysieke klachten en kunnen worden ingezet als de natuurlijke EBHO kit.

Stap in deze betoverende wereld van essentiële oliën en leef je krachtigste leven. Schrijf je nu in voor de cursus en ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze natuurlijke schatten.

Wat zeggen andere mensen?

“Deze online cursus heeft mij zoveel geleerd. Ik gebruik de oliën nu dagelijks en ik voel mij veel beter”
naomi Byjeevan review
Naomi
“Een schat aan informatie in deze cursus. Ik heb heel veel geleerd. Met de tips kan ik het ook makkelijk toepassen”
Inge
“Ik wist niet dat oliën mijn edelstenen konden versterken. De cursus is makkelijk te volgen”
Marjolein
“Deze cursus is een verrijking voor de voetreflex massages die ik geef. Daarnaast leerde ik bijzonder combinaties maken in mijn diffuser ”
Marijke
“Een hele leuke cursus. De community waar je toegang tot hebt daar staan nog vele tips in. Heel leuk om zo ook met gelijkgestemde in contact te komen”
Alexa
“Ik heb meteen de Introductiekit besteld, zo kon ik wat ik leerde meteen toepassen. Heel bijzonder hoeveel effect een olie kan hebben”
Sharon

Verrijk jezelf met de kracht uit de natuur. Stap in de magische wereld van essentiële oliën

Brenda Selman jouw Aromatherapeut

Ik ben Brenda Selman, 39 jaar  het gezicht achter ByJeevan.

Ik woon samen met manlief, mijn zoon Jeevan en onze hond Boemer in Arnhem. 

Ik ben geadopteerd en opgeroeid in Renkum, een klein dorpje. 

 

Ik ben een echte HSP (hooggevoelig) persoon, daarnaast helderwetend, voelend en hoogbegaafd. Ergens weet je altijd al dat je net een tikkeltje anders bent. Toen ik begin 20 was ontdekte ik dat je dit dan HSP noemt.

Dit leidde mij tot een spirituele ontdekkingstocht om de ultieme versie van mijzelf te ontplooien. Meditatie en zelfreflectie werden mijn gereedschap voor persoonlijke groei en zelfwaardering. Ik heb een breed scala aan cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder Aromatherapie, Meditatiebegeleiding, Life Coaching, Mediumschap, en het leren manifesteren. De schatkist aan kennis die ik heb vergaard, deel ik met liefde met anderen.

 

Aanvankelijk was ik sceptisch over essentiële oliën, maar na de geboorte van Jeevan en het zien van de rustgevende werking van lavendelolie op hem, begon ik de mogelijkheden ervan te verkennen. Naarmate ik meer oliën probeerde, ontdekte ik hun verrassende effecten tegen kwalen als gewrichtspijn, jeuk en psoriasis. Wow, dit werkte echt.

 

Tegenwoordig zijn de essentiële oliën mijn eerste hulp pakket bij ongemakken.  De kracht uit zo een klein flesje wordt voor mij elke keer weer opnieuw bewezen.

Brenda omgedraaid

© www.byjeevan.nl 2024