rollerblends banner

Waarvoor mag onze rollerblend jou ondersteunen?

Ontdek de magie van aromatherapie met onze Rollerblends essentiële oliën! Of je nu op zoek bent naar verlichting van mentale spanning, fysieke klachten wilt verminderen of gewoon een moment van ontspanning wilt ervaren, onze handige Rollerblends bieden de perfecte oplossing.

Wat is een Rollerblend?
Het is een handige en draagbare manier om de helende kracht van essentiële oliën te benutten. Onze Rollerblends bestaan uit een mix van zorgvuldig geselecteerde essentiële oliën, verdund in een dragerolie, en zijn verpakt in een handige rollerfles. Met de ingebouwde roller kun je eenvoudig de oliën op specifieke punten van je lichaam aanbrengen, zoals de polsen, slapen of nek.

Deze Rollerblends zijn ontworpen om zowel fysieke als mentale klachten aan te pakken en bieden een holistische benadering van welzijn. Elke blend is zorgvuldig samengesteld om specifieke voordelen te bieden, zoals stressverlichting, focusverbetering, slaapondersteuning, verlichting van spierpijn, vermindering van verkoudheid en nog veel meer.

Of je nu behoefte hebt aan een rustgevende mix om te ontspannen na een drukke dag, een verkwikkende blend om je energie te stimuleren, of een mix om hoofdpijn te verlichten, onze Rollerblends hebben voor elke behoefte een oplossing.

Het gebruik van onze Rollerblends is eenvoudig. Schud de fles zachtjes, rol de blend over de gewenste plekken op je lichaam en adem diep in om de heerlijke geur en de helende eigenschappen van de oliën te ervaren. De blends zijn perfect geproportioneerd en veilig voor dagelijks gebruik.

Dompel jezelf onder in de wereld van aromatherapie en ontdek de kracht van onze Rollerblends essentiële oliën. Met hun handige formaat passen ze gemakkelijk in je tas of zak, zodat je altijd en overal kunt genieten van de voordelen van deze heerlijke blends.

Geef jezelf de zorg en ondersteuning die je verdient met onze holistische Rollerblends. Ervaar een balans tussen lichaam en geest en geniet van het welzijn dat essentiële oliën kunnen bieden. Bestel vandaag nog en voeg deze waardevolle tool toe aan je dagelijkse self-care routine.

DIY rollerblends

Beschikbare rollerblends

De onderstaande DIY rollerblends zijn beschikbaar:

🌸 Droge huid
🌸 Vette huid
🌸 Rijpe huid
🌸 Acne
🌸 Hormonen
🌸 Stress
🌸 Spierkramp
🌸 Gewrichten
🌸 Zenuwpijn
🌸 Reuma
🌸 Hoofdpijn
🌸 Hooikoorts
🌸 Haartuival
🌸 Eczeem
🌸 Cellulitus
🌸 Diabetes
🌸 Bronchitis
🌸 Astma
🌸 Insectenwerend
🌸 Insectenbeet
🌸 Maagzuur
🌸 Hoge bloeddruk
🌸 Overgang
🌸 Angst
🌸 Spataderen

LET OP: Deze rollerblends zijn geen vervanging voor medicijnen. Aromatherapie kan een verlichting en ondersteuning bieden bij de hiernaast beschreven klachten. Raadpleeg altijd een arts of aromatherapeut bij medicijn gebruik. 

 

Je ontvangt een 10ML rollerflesje met jojoba olie. Je ontvangt daarnaast de benodigde oliën in 1ml flesjes. Je ontvangt het recept en een instructie video om zelf je eigen rollerblend te maken.