Blogs

positive flow 5 redenen blog

5 Redenen waarom de “Positive Flow” je Leven zal Transformeren

In onze moderne, hectische wereld kan het een grote uitdaging zijn om een positieve mindset te behouden, vooral als je een Hoog Sensitief Persoon (HSP) bent die te maken heeft gehad met narcistisch misbruik of een burn-out. Om je te helpen deze uitdagingen te overwinnen en een leven vol positiviteit en welzijn te leiden, heb ik “The Positive Flow” gecreëerd. Een e-book dat jou gaat ondersteunen om die positieve mindest te krijgen.

Lees verder »
positive flow blog

Positive Flow

Een positieve flow, in je flow zijn verwijst naar een mentale toestand waarin we in topvorm zijn. We voelen ons positief, we denken positief, we zijn productief en creatief.
Hoewel het leven ups en downs kent, kun je leren snel weer in je flow te komen en deze zo lang mogelijk vast te houden.

Alles begint met een gedachte, alles is mindset. Het leven dat je leidt, de persoon die je bent, de situaties die zijn ontstaan zijn het resultaat van jouw gedachten en keuzes.
Onze gedachten worden beïnvloed door onze opvoeding, normen en waarden, en de maatschappij.

Sommigen van ons zijn opgegroeid in een disfunctioneel gezin en worstelen met eigenwaarde en grenzen stellen. Als volwassenen merken we soms dat onze manier van denken niet past bij wat we willen bereiken. Op dat moment kunnen we ervoor kiezen om te veranderen, te groeien en onze wereld te transformeren. Dit begint opnieuw met een gedachte: alles is mindset.

Lees verder »
Dit zijn de belangrijkste eigenschappen van een narcist

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een narcist?

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen van een narcist? Narcisme is een term die steeds vaker wordt gebruikt in gesprekken over gedrag en relaties. Narcisten vertonen specifieke kenmerken die hen onderscheiden van anderen en die hun interacties met anderen beïnvloeden. In deze blog lees je de belangrijkste eigenschappen van een narcist

Lees verder »
Zo krijg jij zelfliefde

Wat is zelfliefde?

Wat is zelfliefde? Zelfliefde gaat om liefde, respect en zorg voor jezelf. Het gaat om meer dan alleen jezelf waarderen. Het betekent dat je jezelf met compassie en respect behandelt, je grenzen kent en je eigen behoeften serieus neemt. Dat je vanuit je hart houdt van jezelf. In deze blog

Lees verder »
Hoe krijg je een positieve mindset door essentiele olien

Welke oliën helpen voor een positieve mindset?

Welke oliën helpen bij een positieve mindset? Een positieve mindset kan wonderen doen voor je algehele welzijn. Essentiële oliën zijn natuurlijke hulpmiddelen die kunnen bijdragen aan een optimistisch gevoel en innerlijke rust. In deze blog lees je welke oliën je kunnen helpen bij het bevorderen van een positieve mindset. Verder

Lees verder »

Sterrenbeeld Tweeling: Een diepgaande blik

Tweelingen, geboren tussen 21 mei en 20 juni, worden geregeerd door Mercurius, de planeet van communicatie, intellect en handel. Hun symbool, de tweeling, weerspiegelt de dualiteit en veelzijdigheid die kenmerkend zijn voor hun persoonlijkheid. Laten we dieper ingaan op de karakteristieken van dit fascinerende sterrenbeeld, hun positieve en negatieve eigenschappen, hun gedrag in relaties, welke essentiële oliën bij hen passen en wat 2024 voor hen in petto heeft.

Lees verder »