Start je dag met een glas warm citroenwater!

Meestal pak je een glas koud water om te drinken maar wist je dat warm water veel meer gezondheidsvoordelen heeft? Koud water ervaren we als verfrissend, in feite wordt het opnameproces van voedingsstoffen tijdens de spijsvertering belemmert en het metabolismeproces vertraagd. Je lichaam dient het water op te warmen naar je lichaamstemperatuur, dit kost energie.

In de oude Chinese en Indiase cultuur geloven ze dat het drinken van warm water als je wakker wordt de spijsvertering verbetert en congestie verlicht. Sommigen zeggen zelfs dat warm water je zenuwstelsel kan ontspannen, omdat je lichaam niet zo hard hoeft te werken om het water op te warmen. Koud water hebben bij maaltijden in de Chinese cultuur wordt gezien als een disbalans; ze hebben meestal hete thee of warm water.

Citroen toevoegen aan je warme water kan je nog meer gezondheidsvoordelen geven.

De citroen olie van doTERRA is 100% natuurlijk en een 15ML flesje bevat maar liefst 50 citroenen. Uit 1 flesje van 15ML haal je 250-300 druppels olie. Het is voordeliger dan elke week citroenen kopen ;-).

Gezondheidsvoordelen

  • We weten allemaal dat citroen boordevol vitamine C zit. Je geeft met vitamine C een echte boost aan je immuunsysteem met goede antioxidanten waardoor je minder vatbaar bent voor verkoudheden en griep.
  • Citroen werkt verfrissend voor een heerlijke start van je dag. Het verbetert je humeur en stabiliseert je emoties.
  • De huid wordt beter gehydrateerd
  • Er is een gunstige werking op de spijsvertering
  • Het ontspant de spieren
  • Het heeft een gunstige werking op de bloedsomloop en bij een hoge bloeddruk

Bestel hieronder jou 100% natuurlijke doTERRA citroen olie en start je dag voortaan verfrissend!

Wanneer je kiest voor doTERRA, kies je voor essentiële oliën die voorzichtig en zorgvuldig gedistilleerd worden uit planten die op het perfecte moment geduldig geoogst zijn door ervaren kwekers van over de hele wereld voor een ideale samenstelling en werkzaamheid van de extracten. Elke doTERRA essentiële olie wordt ook zorgvuldig en grondig getest met behulp van het strikte CPTG Certified Pure Tested GradeTM kwaliteitsprotocol. Ervaren gebruikers van essentiële oliën herkennen direct de superieure kwaliteitsnorm voor natuurlijk veilige, puur effectieve, geteste doTERRA essentiële oliën.